Les contribucions especials centren l'últim consell de districte de Mira-Sol

Societat

Publicat el 2/jul/02 per Sílvia

Els veïns de Mira-Sol continuen fent pinya contra les noves contribucions especials que preveu l'Ajuntament. En el darrer consell de districte, els habitants del sector del Centre han protestat per uns preus d'urbanització molt elevats que demostren, diuen, la discriminació del consistori envers aquest districte.

El veïns van omplir la sala d'actes del Casal de Cultura per a conèixer el resultat de les al·legacions presentades. La decepció dels assistents s'ha fet evident quan han sabut que l'equip de govern només ha acceptat dues de les 70 al·legacions presentades pels veïns del sector centre de Mira-Sol. Unes al·legacions que implica que l'Ajuntament assumeixi la totalitat dels costos de la senyalització viària i la possibilitat que els veïns puguin constituir-se, en breu, en una junta de contribuents per a poder defensar-se legalment.

Els partits de l'oposició van coincidir en reiterar la denúncia pels elevats costos d'urbanització. La vocal d'ERC, Sara Bertran, va afirmar que les despeses han augmentat des que l'empresa Pública Promusa s'encarrega del projecte d'urbanització:

Sara Bertran



Per la seva banda, el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha dit que l'augment dels preus és raonable ja que es deu al soterrament de les línies elèctriques, a l'encariment de la construcció i als honoraris de Promesa.

De tota manera, Carbó ha volgut tranquil·litzar als veïns dient-los que el pagament de les contribucions especials es podrà fer en còmodes terminis:

Jan Carbó



D'altra banda, el consell de districte de Mira-Sol va servir per anunciar la propera construcció d'una pista de lleure al sector centre.