Comença el programa de Formació per a Pares i Mares

Societat

Publicat el 19/gen/08 per Josep Gimeno

El programa de Formació per a Pares i Mares començarà el 23 de gener amb una xerrada sobre la conciliació de la vida familiar i laboral. Aquest programa, que compta amb el suport de l'Ajuntament, està organitzat per la Coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat i per la comissió de l'ensenyament públic. La iniciativa oferirà a pares i mares quatre cursos d'adquisició d'habilitats educatives i diverses xerrades.

La xerrada 'Com mantenir una família sense morir en l'intent: conciliació familiar i laboral', a càrrec del psicòleg Josep Vilajoana, donarà el tret de sortida al programa dimecres vinent a les nou del vespre a la Casa de Cultura. Aquesta iniciativa també inclou diversos cursos dividits per franges d'edat.

Així ho ha explicat la regidora d'Educació, Ester Salat.

Ester Salat

Es tracta de cursos d'habilitat educativa adreçats a quatre franges diferents d'edat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els pares que vulguin assistir als cursos d'aquest programa han de lliurar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) abans del 25 de gener. Les inscripcions també es poden trucant al Servei d'Educació de l'Ajuntament al 93 565 70 00, o al correu electrònic formacioparesimares@santcugat.cat.