Creu Roja fa una nova crida a la donació de sang

La Casa de Cultura serà aquesta tarda l'escenari d'uan nova campanya de donació de sang

Societat

Publicat el 14/jul/05 per Marc Texido

La Casa de Cultura és aquesta tarda l'escenari d'una nova campanya de donació de sang, promoguda per Creu Roja. De sis de la tarda a nou del vespre, tots els santcugatencs que ho vulguin poden animar-se a donar sang i contribuir d'aquesta manera a paliar l'escassetat de reserves que pateixen els bancs de sang cada any per aquestes dates.

Un cop més, la nostra ciutat se suma a les campanyes de donació de sang promogudes per Creu Roja amb l'objectiu de fer front a la manca de reserves de sang que s'acostuma a produir durant l'època estival.

Des d'aquesta entitat, s'espera que es pugui superar aquesta manca de sang que es produeix cada any per aquestes dates, tal i com ha explicat el vicepresident de Creu Roja Sant Cugat i Rubí, Enric Martinez que ho explica.

Enric Martinez

Intentem avançar-nos al tems, per palliar la manca de sang que patim cada estiu. Ja que amb les vacances disminueixen les donacions i amb els accidents cal més sang. Per no arribar a situacions dràstiques fem campanyes a diferents poblacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Martínez ha fet una crida a tots els santcugatencs perquè donin sang, ja que segons ha afirmat, a data d'avui les reserves ja estan baixes i falta sang de tots els grups.

Enric Martinez

Per treballar tranquils hauriem de tenir previsions de 6 dies, però malhauradament mai no ho aconseguim, sempre estem als vols de 4 dies i mig 5. Falta sang de tots els grups i dijous a la tarda des de les 18 fins les 21 a la casa de cultura, esperem que la gen doni sang.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que per fer la donació cal ser major d'edat i no tenir més de 65 anys d'edat. Tampoc és pot superar el pes mínim de 55 quilos. Tothom que vulgui sumar-se a la campanya, ho pot fer avui, de sis de la tarda a nou del vespre, a la Casa de Cultura.