L'alcalde afirma que la supressió del peatge de Rubí-Les Fonts beneficiarà molts santcugatencs

Societat

Publicat el 24/jul/02 per Esteve

La supressió del peatge de Rubí - Les Fonts a partir de l'any vinent beneficiarà molts santcugatencs, segons Lluís Recoder. L'alcalde ha subratllat que aquest és un primer pas que afecta uns peatges clau, i més endavant s'hauran d'abordar altres punts de la xarxa viària, com els Túnels de Vallvidrera.

Tot i alegrar-se per aquest anunci, Recoder ha lamentat que NO s'hagi arribat a cap acord per crear un fons de rescat amb els impostos que paguen les autopistes, i que sigui la Generalitat qui acabi pagant a les concessionàries:

Lluis Recoder

És una bona notícia, però lamento que ho hagi de sufragar la Generalitat


Segons ha explicat Lluís Recoder, encara queda molt camí per fer per equiparar la situació de les autopistes catalanes amb la resta de l'Estat. Tot i així, Recoder creu que la prioritat actual és suprimir les barreres que afecten rondes de circumvalació, com ja es va fer amb el peatge de l'autopista A-7 a Sant Cugat i que va alliberar de trànsit els laterals de la B-30.

Lluis Recoder

És prioritari és suprimir els peatges que afecten les rondes de circumvalació


El Grup de Peatges ha acordat que, a partir de l'any vinent, els conductors que passin més de 50 vegades al mes pel peatge de Les Fonts podran circular gratuïtament de dilluns a dissabte, gràcies a un teletac essencial. El cost d'aquesta mesura, d'uns 7 milions d'euros anuals, l'assumirà de moment la Generalitat.