La freqüència dels FGC es restableix després que una avaria hagi provocat retards de fins a 40 minuts

La incidència s'ha solventat poc després de les 12 del migdia

Societat

Publicat el 14/nov/05 per Miquel Herrada

Una avaria a la catenària a l'alçada de l'estació de Sarrià dels FGC ha provocat aquest dilluns al matí retards de fins a 40 minuts en el servei, que han afectat les estacions de Sant Cugat i de la línia del Vallès. La incidència, que s'ha solventat poc després de les 12 del migdia, ha provocat aglomeracions als trens i a les estacions, especialment en direcció a Barcelona.

La incidència ha començat al voltant d'un quart d'11 del matí i ha obligat a utilitzar una única via entre les estacions de La Bonanova i Les Planes. Això ha provocat que els trens de les línies S1 -Terrassa- i S2 -Sabadell- hagin circulat amb un retard aproximat de 40 minuts i s'hagin aturat a totes les estacions fins a Sant Cugat. Entre Sant Cugat i les estacions de Terrassa i Sabadell la freqüència ha estat aproximadament de 20 minuts.

Com a conseqüència dels retards, les estacions de la línia del Metro del Vallès, entre elles la de Sant Cugat, han patit aglomeracions més pròpies de la primera hora del matí i alguns usuaris han protestat i han reclamat la devolució de l'import dels tiquets. Sentim les opinions d'alguns dels usuaris que s'han hagut d'esperar a l'estació de Sant Cugat.

Usuaris FGC

Vinc de Rubí i estic aturat des de fa una hora aquí a l'estació, i ja no puc tornar a Rubí ni continuar. Jo sóc asídua dels FGC, però avui hi ha problemes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La incidència ha quedat resolta al voltant de les 12 del migdia i la freqüència de pas dels trens s'ha recuperat pocs minuts més tard, després de més de 2 hores de retards.