Mercantic tanca la seva subhasta de diumenge amb un gran èxit de participació

Societat

Publicat el 20/nov/05 per Elena Cortes

Èxit de participació a la subhasta del Mercantic celebrada aquest diumenge al matí. El preu de sortida dels 750 lots han oscil·lat entre els 10 i els 4.500 euros i entre les peces s'han subhastat escultures, mobles, joies i pintures.

La subhasta ,que ha tingut lloc aquest diumenge al matí al Mercantic, ha estat un gran èxit tant per la participació com per la nova tècnica emprada: la combinació de les reserves prèvies dels lots que s'han fet al llarg de les últimes setmanes, des del dia 29 d'octubre, amb les puges a mà alçada d'aquest diumenge.

El director de Mercantic, Josep Mª Camps, ha afirmat que la subhasta ha estat tot un èxit i que la nova tècnica emprada ha estat molt ben rebuda pels compradors. L'escoltem.

Josep Mª Camps

Ha estat un èxit molt superior a subhastes fetes anys enrera al Mercantic. Lo més important és l'acceptació d'aquest tipus de subhasta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En total, s'han subhastat 750 lots amb preus d'entre 10 i 4.500 euros, i entre les peces subhastades s'han pogut veure escultures, bronzes, marfils, rellotges i pintures.

D'altra banda, i com a novetat, el Mercantic canvia les descarregues de tots els diumenges per passar a celebrar-se només els primers diumenges de mes. Les descàrrega consisteix en un mercat ràpid on els comerciants descarreguen les seves antiguitats i les ofereixen al públic.