La policia investiga un robatori a la botiga Riddox del carrer Valldoreix

Societat

Publicat el 14/feb/06 per Silvia Gonzalez

Uns desconeguts han robat aquesta nit a la botiga Riddox, del carrer Valldoreix, produint importants desperfectes a l'entrada del local. Els lladres han forçat la persiana, han trencat el vidre de la porta i s'han endut els diners de la caixa registradora i també una impressora. La policia està investigant els fets.

Agents de la Policia Local han donat avís, cap a les sis de la matinada, als propietaris d'aquesta botiga, ubicada al número 45 del carrer Valldoreix, que uns desconeguts havien forçat la persiana del local.

Poc després, els propis agents han comprovat que també s'havia forçat la porta del local i que els lladres havien trencat els vidres i accedit a l'interior, d'on s'han endut els diners de la caixa registradora i també una impressora. Així ho ha explicat la propietària de l'establiment, Anne Barbastre.

Anne Barbastre

Aquest matí, cap a les sis ens ha trucat la policia dient que havien forçat la persiana. Al cap d'una hora han tornat a trucar dient que havien rebentat la porta i estava tot obert

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De moment, els agents policials continuen investigant els fets. Alguns comerciants de la zona han manifestat però la seva preocupació per l'increment de robatoris i atracaments en aquesta zona en els darrers mesos.