La plataforma dels sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix acusa Joly d'enfrontar els veïns

Societat

Publicat el 16/mar/06 per Josep Gimeno

La plataforma dels sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix acusa el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda d'enfrontar la ciutadania quan afirma que els veïns d'aquesta zona no volen assumir les contribucions especials. El col·lectiu reclama a Jordi Joly una rectificació pública per les seves declaracions.

El tinent d'alcalde Jordi Joly va qualificar de 'greu' que un col·lectiu un de veïns no volgués assumir les contribucions especials per urbanitzar els sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix. Joly va fer aquestes declaracions després els tribunals declaressin nul·les les contribucions especials d'aquesta zona per defecte de forma.

Segons la plataforma, el tinent d'alcalde pretén desviar l'atenció del contingut de la sentència judicial. El col·lectiu veïnal considera també que l'actitud del titular d'Economia és conseqüència dels 'nerviosisme' que ha causat la decisió dels tribunals.

El portaveu del col·lectiu, Jaume Massanés, considera 'inadmissibles' les declaracions de Joly.

Jaume Massanés

Considerem inadmissibles el contingut de les declaracions de Joly. Veïns i membres de l'associació ens vam quedar molt sorpresos.


Massanés ha recordat que la sentència judicial subratlla un defecte de forma molt greu i que el propi tinent d'alcalde ha admès públicament aquest defecte.

Jaume Massanés

La sentència remarca que existeix un defecte de forma molt greu. Fins i tot, Jordi Joly ho ha dmès públicament en algun mitjà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament ha anunciat que recorrerà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la sentència que va declarar nul l'expedient previ de les contribucions. Segons el govern local, la sentència planteja un defecte de forma perquè en l'expedient previ no es van comunicar les quantitats que havia de pagar individualment cada veí. El consistori remarca que en processos posteriors els propietaris sí van rebre aquestes quantitats personalitzades