El SOM ajudarà els joves a trobar feina aquest estiu

La iniciativa surt de les propostes del Pla Jove

Societat

Publicat el 18/mai/06 per Miquel Herrada

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) ajudarà els joves de la ciutat a trobar feines temporals per aquest estiu. La iniciativa, que sorgeix de les propostes del Pla Jove, es vehicula a través de la branca juvenil del servei, el SOM Joves. Els interessats poden consultar les ofertes laborals i obtenir assessorament a la Casa Aymat, al carrer Villà número 68.

El SOM posa a l'abast dels joves santcugatencs un seguit d'ofertes de treball a empreses i comerços de la nostra ciutat per aquests mesos d'estiu. A més, el servei municipal ofereix assessorament per a tots els interessats en trobar una feina temporal per guanyar uns diners extra.

El tinent d'alcalde de Joventut i Polítiques Socials, Toni Ramon, ha explicat que aquesta iniciativa sorgeix de les propostes del Pla Jove.

Toni Ramon

A petició del Pla Jove, el SOM ajuda a buscar feina als joves per als tres mesos d'estiu que els ajudi a guanyar diners per pagar-se els estudis, per exemple.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El SOM ja s'ha posat en contacte amb comerços i empreses de Sant Cugat que necessitin un reforç de personal durant l'estiu. Toni Ramon.

Toni Ramon

Intentem contactar amb empreses i comerços de Sant Cugat. Ens movem amb empreses del nostre territori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per accedir a les ofertes de treball, els interessats -de fins a 29 anys- es poden dirigir al SOM, ubicat a la Casa Aymat, al carrer Villà número 68.