Veïns de Mira-sol denuncien que s'ha tornat a incomplir la promesa de soterrar les línies telefòniques als sectors 14 a 18

Societat

Publicat el 29/mai/06 per Miquel Herrada

L'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol denuncia que s'ha tornat a incomplir el compromís de soterrar les línies telefòniques als sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix-sud. L'entitat veïnal lamenta que, tot i haver-se compromès públicament, l'equip de govern no hagi aconseguit que l'empresa Telefónica finalitzi les obres. Per això, reclamen una reunió amb l'Ajuntament i la companyia per reclamar responsabilitats.

L'associació de veïns, conjuntament amb la Plataforma del Contenciós Administratiu dels sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix-sud, denuncia que les obres de soterrament encara no s'han completat després de tres anys de finalitzar la urbanització d'aquesta zona. En concret, la companyia Telefónica encara no ha fet el cablejat ni les escomeses casa per casa, tot i que la canalització està realitzada.

L'entitat veïnal recorda que, fins ara, l'equip de govern s'ha compromès públicament en tres ocasions sobre la data de finalització de les obres. L'última versió de la companyia telefònica, traslladada als veïns pel regidor de Descentralització, Xavier Cortés, fixava la data de finals d'abril, però aquesta promesa tampoc no s'ha materialitzat. Per això, els veïns afectats volen saber si el problema és de l'Ajuntament, de la companyia o de la descoordinació entre les dues parts. Així ho ha dit un dels membres de l'associació, Jaume Massanés.

Jaume Massanés

Va passant el temps i arriba un moment en què volem saber la veritat. No sabem si és responsabilitat de Telefónica, de l'Ajuntament, de la seva relació o de negligència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els veïns recorden, a més, que l'Ajuntament els va cobrar uns 180.000 euros fa tres anys en concepte de soterrament de les línies telefòniques, i consideren que aquesta és una situació 'irregular', tenint en compte que l'obra no s'ha completat.

Davant d'aquesta situació, l'associació i la plataforma de veïns demanen una reunió multilateral amb els responsables municipals i de la companyia per reclamar responsabilitats. Jaume Massanés.

Jaume Massanés

Reclamem saber què està passant i exigim responsabilitats. Volem una reunió amb l'Ajuntament i Telefónica. Hem pagat 180.000 euros i tot segueix igual.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Massanés ha explicat que la nova data de finalització del soterrament que ha donat Promusa és el mes de desembre.