ICV-EA celebra que no es construeixi una escola bressol al pati del CEIP Pi d'en Xandri

Societat

Publicat el 21/jun/06 per Miquel Herrada

El grup municipal d'ICV-EA ha mostrat la seva satisfacció per la decisió de l'equip de govern de buscar una nova ubicació a l'escola bressol que inicialment s'havia previst construir al pati del CEIP Pi d'en Xandri. Els ecosocialistes es feliciten per la rectificació del govern municipal, que arriba després que la direcció de l'escola hagi manifestat la seva preocupació per l'operació proposada.

Al novembre del 2005, el ple municipal va acordar tirar endavant una operació urbanística a la zona de l'Eixample Sud. L'actuació consistia a traspassar sòl d'equipaments a solars que ocupen la Casa Mònaco i el CEIP Pi d'en Xandri. En concret, la mesura passava per segregar una parcel·la de 1.200 metres quadrats del pati de l'escola per poder construir-hi una llar d'infants, compensant l'espai de pati perdut per una altra banda.

Després de la preocupació manifestada per la direcció del CEIP Pi d'en Xandri, l'equip de govern ha decidit aturar aquesta operació i buscar una nova ubicació per construir l'escola bressol.

El regidor d'ICV-EA Xavier Laborda ha preguntat per aquest tema en l'últim ple municipal, i ha reclamat conèixer de quina manera es modificarà el projecte inicial.

Xavier Laborda

És cert que ha decaigut la intenció inicial? Si és així, quin serà el procediment per tirar enrera l'acord de novembre del 2005?

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha recordat que l'operació urbanística només ha passat de moment una aprovació inicial i ha afegit que les àrees d'Educació i Territori hauran de treballar ara per buscar una nova ubicació per l'escola bressol.