Els comerços santcugatencs repartiran 70.000 tiquets d'aparcament gratuït de mitja hora als seus clients

Societat

Publicat el 20/jul/06 per Narcís Presas

Els clients dels comerços del centre de Sant Cugat podran beneficiar-se dels 70.000 tiquets d'aparcament gratuït que els establiments del nucli urbà repartiran fins al maig de l'any vinent. Aquesta mesura ha estat possible gràcies a l'acord que han firmat aquest dijous la Federació d'Associacions de Comerciants, l'empresa d'aparcaments Cintra i l'Ajuntament.

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, l'empresa Cintra i l'Ajuntament han signat aquest matí un conveni de col·laboració per tal d'afavorir que els ciutadans comprin al centre de la ciutat. Aquest acord servirà per executar el Pla d'Aparcament Comercial en el marc del Pla de Dinamització del Comerç Urbà de Sant Cugat.

Amb aquesta mesura, els comerços volen facilitar el desplaçament al centre i evitar que els clients vagin a comprar fora de la ciutat. Així ho explica el tinent d'alcalde Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly.

Jordi Joly

Posem fàcil a la gent desplaçar-se al centre, per poder deixar el vehicle en condicions favorables gràcies a l'acord que es firma per la persistència de la Federació de comerciants per aconseguir bones condicions pels clients


L'acord preveu que els comerços associats a la Federació d'Associacions de Comerciants reparteixin entre els seus clients 70.000 tiquets de bescanvi, que equivalen a 35.000 hores d'aparcament. Els tiquets són de mitja hora cadascun, acumulables a una hora d'aparcament gratuït. El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, explica els detalls de la mesura.

Josep Lluís Galvany

Aquests 70.000 tiquets de mitja hora es repartiran a raó de 200 tiquets cada comerç associat i llavors els comerços els repartiran als seus clients


La Federació d'Associacions de Comerciants ha demanat a l'empresa Cintra repetir les condicions del conveni de l'any passat i malgrat les reticències inicials, finalment han acoseguit aquest objectiu. Escoltem el gerent de Cintra, Cristian Torrell.

Cristian Torrell

Crec que és una col·laboració mútua, els dos en sortim beneficiats. Estem impulsant de manera ordenada dinamitzar que la gent vagi a comprar a Sant Cugat utilitzant els nostres aparcaments.


El conveni de col·laboració per executar el Pla d'Aparcament Comercial té vigència fins al maig de l'any 2007.