La Policia Local celebra la festa patronal amb l'horitzó de l'arribada dels Mossos

Societat

Publicat el 29/set/06 per Miquel Herrada

La Policia Local celebra aquest divendres la seva festa patronal amb un acte institucional al restaurant Can Cabassa Castaño. El cos policial obrirà al públic les portes de la comissaria i mostrarà la seva flota de vehicles. La celebració d'enguany estarà marcada per l'arribada dels Mossos d'Esquadra, que es desplegaran a la nostra ciutat l'1 de novembre.

Els actes de la festa patronal de la Policia Local començaran a les 10 del matí, quan s'obriran al públic les portes de la comissaria. Els santcugatencs podran visitar les instal·lacions fins a les 4 de la tarda. A partir d'aquesta hora, els responsables de la Policia Local mostraran la seva flota de vehicles a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. Els nens i nenes que s'hi acostin rebran un obsequi per part dels agents.

Abans, al migdia, el restaurant Can Cabassa Castaño acollirà l'acte institucional i el dinar de celebració del patró de la Policia Local.

La celebració d'enguany estarà marcada pel desplegament dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat. Precisament aquest divendres, l'alcalde i la consellera d'Interior signaran el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia. El document fixarà les relacions entre els Mossos i la Policia Local a partir de l'1 de novembre.