L'alcalde Recoder felicita personalment Aurèlia Machín, una valldoreixenca que ha fet 105 anys

L'alcalde lliura a Aurèlia Machín una reproducció de la rosassa del Monestir

Societat

Publicat el 15/oct/02 per Eugènia

Una veïna de Valldoreix, Aurèlia Machín, va arribar ahir als 105 anys d'edat. La festa d'aniversari va congregar, a banda dels veïns del barri, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder i el President de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, Francesc Cardoner.

Aurèlia Machín va arribar a Catalunya al 1937 com a conseqüència de la guerra. Tot i que inicialment va residir a Barcelona, uns anys més tard, va anar viure a Valldoreix amb el seu marit. Des d'aquell moment, Aurèlia sempre ha sentit Sant Cugat com la seva veritable llar. Aquest fet va quedar demostrat ahir durant la seva festa d'aniversari, a la qual van assistir una bona part dels seus veïns. D'altra banda, també van assistir l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder i el president de l'EMD, Francesc Cardoner. Per Lluís Recoder, és un orgull pel poble comptar amb persones com Aurèlia.

Lluís Recoder

És un motiu de satisfacció tant per la família com per la ciutat que una persona arribi a aquesta edat amb tan bon estat de salut


Lluís Recoder va regalar a Aurèlia una rèplica de la rosassa del Monestir i Francesc Cardoner li va dur un ram de flors.