Sant Cugat celebra aquest dijous la primera Nit de l'Esport local

Societat

Publicat el 22/nov/06 per Josep Gimeno

La Nit de l'Esport se celebra aquest vespre al Teatre Auditori amb la presència de 350 assistents. L'acte, organitzat per Ràdio Sant Cugat, servirà per entregar els premis Esport en Marxa als millors esportistes i entitats de la nostra ciutat d'aquest 2006.

El Teatre-Auditori es vestirà de gala aquesta nit per homenatjar l'esport de la nostra ciutat. La primera Nit de l'Esport de Sant Cugat servirà per lliurar els premis Esport en Marxa.

La cap d'esports de Ràdio Sant Cugat, Carme Reverte, ha insistit a destacar que és la festa de totes les entitats esportives de la ciutat, no només d'aquelles que han assolit èxits la darrera temporada.

Carme Reverte

No és una festa només pels campions, és una festa oberta a totes les entitats que formen la massa esportiva de la ciutat.


Els premis Esport en Marxa arriben enguany a la desena edició. La primera gala va premiar, entre d'altres, el tennista Àlex Corretja, que es va emportar el guardó a la projecció exterior. Des d'aleshores, els premis s'han convertit en una cita anual de referència per a l'esport santcugatenc.

Carme Reverte ha destacat també d'entre els premis que s'entregaran el guardó dedicat a una trajectòria, que atorga l'Ajuntament i que sol ser un dels moments més emotius de la vetllada.

Carme Reverte

Tots els premis són importants però n'hi ha un d'especial que és el que atorga l'Ajuntament: el premi a una trajectòria.


A l'edició d'enguany dels premis Esport en Marxa, patrocinada per Opel Autocugat i Hierros Lubesa, es lliuraran nou guardons. Entre els premis, destaquen els reconeixements al millor esportista de l'any, als millors equips júnior i sènior, entre d'altres reconeixements.

La intenció de Ràdio Sant Cugat, organitzadora de l'acte, és que a partir d'ara els premis Esport en Marxa es lliurin cada any durant la Nit de l'Esport.