Esports demana millores en la gestió d'Ubae al gimnàs de la Rambla del Celler

Societat

Publicat el 24/nov/06 per Josep Gimeno

L'àrea d'Esports demana a Ubae que millori el servei del gimnàs públic de la Rambla del Celler. D'aquesta manera, l'equip de govern pretén atendre les queixes de part dels usuaris del centre esportiu.

Quatre usuaris del gimnàs s'han reunit aquesta setmana amb el regidor d'Esports, Xavier Cortés, per expressar-li el malestar pel funcionament del gimnàs de la Rambla del Celler. En concret, els clients han criticat el manteniment de la maquinària, el funcionament irregular del bany de vapor i l'anul·lació de classes dirigides.

Ara Cortés es reunirà amb la direcció d'Ubae per tractar les queixes i buscar-hi solucions. El regidor d'Esports demanarà a la concessionària del gimnàs que prengui mesures per millorar el servei de l'espai.

Xavier Cortés

Demanarem als responsables d'Ubae que ens diguin les propostes per afrontar aquestes qüestions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una cinquantena d'usuaris es va concentrar la setmana passada a la Rambla del Celler per protestar pel 'mal servei' del gimnàs.

El centre esportiu es va inaugurar a finals del 2003. L'Ajuntament va concedir aleshores la gestió de l'espai a l'empresa Ubae. La durada de la concessió és de 40 anys.