L'Institut Leonardo Da Vinci inicia una campanya per fomentar la convivència entre els alumnes

Societat

Publicat el 8/oct/02 per David

L'Institut Leonardo Da Vinci vol fomentar valors com la comunicació, la col·laboració i la convivència entre els seus alumnes. Amb aquest objectiu es penjaran cartells amb frases de personatges cèlebres que fomentin aquests valors. Posteriorment s'organitzaran grups de treball i reflexió format per pares, alumnes i professors.

Els cartells que es penjaran mostraran frases que alguns personatges cèlebres han pronunciat a favor dels tres eixos d'aquesta campanya, alhora que els alumnes també podran fer les seves aportacions amb frases inèdites. A banda, també es passarà un qüestionari als alumnes del centre per conèixer el seu grau d'implicació en les feines de casa i per debatre més endavant com poden contribuir més en les tasques de la llar.

L'objectiu de la campanya '3C' és certament ambiciós, i implicar-hi els alumnes no serà fàcil, segon ha explicat el director del Leonardo da Vinci.

Ramon Casals


Després de les eleccions al Consell Escolar, que es faran el proper dia 23, es formaran els grups '3C', uns grups d'entre 7 i 10 persones integrats per un alumne de cada curs d'ESO i de Batxillerat, un professor i un pare o mare. Aquests grups hauran d'organitzar debats i xerrades per fomentar la reflexió i la comunicació entre els col·lectius que l'integren.

Aquesta campanya finalitzarà just abans de les vacances de Nadal i serà aleshores el moment d'extreure'n les conclusions definitives i comprovar la seva utilitat per a possibles noves edicions.