Els usuaris del nou CAP de Valldoreix resolen els dubtes generats pels canvis a la sanitat municipal

Tot i la normalitat s'han generat algunes cues de gent que volia rebre informació

Societat

Publicat el 14/oct/02 per David

Malgrat el bon funcionament del primer dia del nou CAP de Valldoreix i la informació que havien rebut a casa, els veïns encara tenien ahir algunes preguntes i alguns dubtes. I fins i tot, alguns mostraven també un cert escepticisme en relació amb el servei que rebran en el nou centre.

Una de les responsables del nou Centre d'Atenció Primària ens explica com va anar aquest primer dia i quines són les preguntes més freqüents dels que des d'ahir són els nous usuaris del centre:

Usuària del CAP

Haig de veure si m'agrada el nou metge que m'han posat i si no el canviarè


La rapidesa i la reducció de les llistes d'espera són, com escoltàvem, un dels objectius bàsics d'aquest nou centre. Però malgrat aquests avantatges, hi ha qui es mostra escèptic amb el canvi, especialment pel que fa al metge de capçalera:

Informadora del CAP

N'hi persones que pregunten pel tema d'especialistes i d'altres que pregunten pel metge de capçalera


Malgrat algunes cues i els dubtes propis de tots els canvis, la primera jornada del nou CAP de Valldoreix es va desenvolupar amb normalitat. El director del nou CAP, Marc Matarrodona, ha recomanat als usuaris que aprofitin la propera visita per comunicar qualsevol canvi que necessitin, i evitar col·lapses en aquests primers dies.