El temps d'espera a les especialitats es redueix un 30% als CAP de la ciutat

Societat

Publicat el 31/gen/07 per Miquel Herrada

El temps d'espera a les especialitats mèdiques s'ha reduït un 30% als CAP de Sant Cugat durant el 2006. Segons dades de la Generalitat, la demora mitjana se situa ara per sota d'un mes. El regidor de Sanitat ha rebut amb satisfacció aquesta millora, tot i que ha advertit que cal continuar treballant.

Durant el 2006, s'han realitzat 1.500 visites més d'especialitats mèdiques que l'any anterior. Això ha permès reduir un 30% de mitjana el temps d'espera per ser atès als CAP de la nostra ciutat. El director territorial del Vallès de la Regió Sanitària de Barcelona, Joan Parellada, assegura que les llistes d'espera s'han reduït sensiblement en l'últim any, però afegeix que encara queda feina a fer.

Joan Parellada

En 2005, la mitjana d'espera era d'un mes i mig, i ara estem per sota el mes. No estem del tot contents, hem de seguir treballant amb Mútua de Terrassa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', Parellada assegura que Sant Cugat presenta una doble complexitat, perquè el creixement de població coincideix amb un augment notable de la demanda pública d'atenció sanitària.

El regidor de Sanitat, Enric Tomàs, ha rebut amb satisfacció la reducció de les llistes d'espera. Tomàs ha demanat, però, que no s'abaixi la guàrdia.

Enric Tomàs

Estem contents, perquè es marca una tendència de millora significativa. Però encara queda feina a fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El 2005, es va incorporar un nou pediatra als CAP de Sant Cugat. L'any passat, la plantilla va créixer amb un nou metge de capçalera i dues infermeres.