Èxit de la calçotada popular de l'Associació de Veïns del Centre

Societat

Publicat el 25/feb/07 per Oriol Sumsi

Més d'un centenar de persones han participat aquest diumenge a la calçotada popular organitzada per l'Associació Veïnal del Centre-Estació a la plaça de Barcelona. Botifarra, costelles de xai, mongetes i calçots han estat els principals ingredients d'un dinar que ha servit, segons l'organització, per cohesionar els veïns i passar una bona estona.

El quart aniversari de la fundació de l'Associació Veïnal del Centre ha estat l'ocasió perfecta per organitzar la seva primera calçotada popular al centre de la ciutat. Per un preu de 15 euros, els veïns han pogut participar en un dinar que ha superat les expectatives dels organitzadors.

Escoltem el president de l'associació veïnal, Pere Soler.

Pere Soler

Ha estat un èxit, esperàvem ser 75 persones i en som més de 100. Esperem que tingui continuïtat com a mètode de celebració de la fundació de la nostra associació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els assistents s'han mostrat molt satisfets tant de l'àpat com de l'ambient que hi ha hagut. Tothom ha destacat que, més que els calçots, els protagonistes han estat els veïns.

Participants

Molt bé, és una cosa molt maca, la qüestió és que els veïns es coneguin. Eren molt bons els calçots, i la companyia no cal ni dir-ho. Això és una cosa meravellosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tradició de fer calçotades és originària del Camp de Tarragona, tot i que ja fa temps que s'ha estès per tot Catalunya, així com el seu cultiu. Els calçots que aquest diumenge s'han menjat a Sant Cugat, per exemple, eren collits a l'Ametlla del Vallès.