Una biga cau d'un camió i s'estavella contra un cotxe sense provocar ferits

Societat

Publicat el 24/oct/02 per Esteve

Aquest migdia ha caigut una biga sobre un turisme a la cantonada de l'Avinguda Francesc Macià i la Plaça del rei. La biga ha caigut mentre uns obrers descarregaven material d'un camió, i s'ha introduït al vehicle per la part frontal. El jove que conduïa el turisme no ha patit ferides, però l'han hagut de traslladar a l'Hospital General per una crisi nerviosa.

Els fets s'han produït cap a tres quarts d'una del migdia, quan uns treballadors estaven descarregant material de la construcció d'un camió de l'empresa Grupo Mura. Segons han explicat els mateixos treballadors i alguns testimonis, el conductor del camió ha començat a descarregar la biga per poder treure la resta de material, però un malentès amb la resta de treballadors ha provocat que aquesta es descontrolès i caigués a sobre d'un vehicle que en aquell moment circulava pel carrer.

Un dels treballadors assegura que ells esperaven que la descarregués per la banda de la Plaça del Rei, on ells estaven esperant, però que finalment el camió l'ha descarregat cap a la banda de la calçada.

Obrer viga


La biga ha xocat frontalment amb el turisme, entrant a l'interior del vehicle pel vidre frontal. Afortunadament, el conductor, un home jove, no ha resultat ferit, tot i que ha hagut de ser atès per un fort xoc nerviós. L'home, a qui han tret del vehicle per la porta del copilot i amb un collar cervical, ha estat traslladat a l'Hospital General de Catalunya per acabar de ser atès.
L'actuació de la policia local i d'una dotació dels Bombers de Sant Cugat-Rubí han permès retirar el vehicle ràpidament i restablir la circulació normal abans de dos quarts de dues.