L'Ajuntament del Prat del Llobregat acomiada una santcugatenca per negar-se a parlar en castellà

Societat

Publicat el 5/abr/07 per Nacho Vazquez

La metgessa santcugatenca Anna Veguè ha estat acomiadada d'un equipament esportiu municipal del Prat del Llobregat per negar-se a parlar en castellà amb els usuaris. El Centre Esportiu Municipal Sagnier està gestionat per l'empresa privada SEAE que ha reconegut, segons Veguè, l'acomiadament com a improcedent.

L'empresa privada SEAE, que gestiona alguns dels equipaments esportius municipals del Prat del Llobregat, ha acomiadat la metgessa santcugatenca Anna Veguè, per la seva negativa a parlar en castellà amb els usuaris del centre. L'acomiadament es va fer efectiu el passat 16 de març i segons ha explicat Veguè a Ràdio Sant Cugat, l'empresa gestora va argumentar la multitud de queixes dels usuaris com a motiu principal de l'acomiadament.

Així ho ha explicat Anna Veguè.

Anna Veguè

El dia 16 em van portar una carta d'acomiadament en la qual consta que és un acomiadament improcedent i els motius eren les queixes per la meva negativa a parlar castellà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Davant la situació, Veguè ha recorregut l'acomiadament, que SEAE va reconèixer com a improcedent, i s'ha posat en contacte amb l'alcalde de la ciutat del Baix Llobregat, Lluís Tejedor. Segons Veguè al consistori pratenc no va donar-li audiència amb l'alcalde, motiu pel qual va adreçar-li una carta de la que no ha obtingut resposta.

Anna Veguè

Vaig parlar amb l'alcalde i directament no em van donar hora amb ell i vaig dirigir-li un escrit, així que l'alcalde ho sap.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Veguè és també metgessa Castellers de Sant Cugat. Actualment l'equip de govern del Prat del Llobregat és fruït d'un pacte entre ICV-EuiA i PSC.