El cicle Dona i Salut tanca amb una valoració positiva

Societat

Publicat el 16/mai/07 per Marc Sala

El tercer cicle Dona i Salut finalitza amb una gran valoració tant de l'organització com dels assistents. Després de vuit conferčncies on s'han tractat temes com l'estrčs, la sexualitat o la depressió, el cicle conclou amb els ulls posats ja en la propera edició.

La pončncia 'Posa't en marxa! Fes salut!' va posar punt final a la 3a edició del cicle Dona i Salut organitzat per l'Ajuntament. El cicle ha tractat diversos temes de la salut i els bons hŕbits des d'una perspectiva femenina. Des de l'organització es valora molt positivament l'assistčncia com l'interčs que ha despertat el cicle.

Escoltem la regidora de Comunicació i Polítiques d'Igualtat, Marta Subirŕ.

Marta Subirŕ

Valorem el cicle molt positivament. Hem aconseguit una conjunció perfecte entre ponets i assistents, ja que s'han tractat temes que interessen la gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'čxit de les conferčncies, on han assistit de mitjana entre 60 i 70 persones, fa que ja s'estigui planificant la propera edició. Algunes de les assistents han proposat nous temes a tractar alhora que han demanat que es torni a parlar sobre qüestions tractades enguany.