El nombre de lectors de la web de Ràdio Sant Cugat creix un 150% en nou mesos

Societat

Publicat el 4/jul/07 per Nacho Vazquez

La web de Ràdio Sant Cugat ha incrementat el nombre d'usuaris diferents un 150% al llarg de la temporada. La pàgina electrònica ha passat de 973 lectors diaris diferents al setembre de l'any passat als prop de 2.600 actuals.

El creixement més important s'ha registrat aquest juny, en el qual s'ha passat de gairebé 2.000 usuaris diferents als 2.600 lectors actuals. A més, en l'últim terç del mes de juny, hi ha hagut una mitjana de 3.800 visitants diaris, amb puntes que han arribat fins als 4.500 lectors com, per exemple, el dia 22 de juny.

Segons les dades, les eleccions municipals del 27 de maig van suposar un creixement en nombre de lectors que s'han consolidat i s'han convertit en lectors habituals. L'altre servei de Ràdio Sant Cugat que ha experimentat un gran creixement és l'enviament de notícies al correu electrònic. En l'actualitat, hi ha mig miler de subscriptors a aquest servei.

La propera temporada Ràdio Sant Cugat estrenarà el nou portal d'informació multimèdia, que ampliarà les prestacions de l'actual web i amb el qual espera seguir incrementant els lectors.

El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica quins seran els nous serveis.

Xavier Fornells

Estem treballant en la reformulació de la web per convertir-la en un diari electrònic i incorporar-hi vídeo.


La web d'esports de Ràdio Sant Cugat també ha registrat un creixement. El nombre de lectors ha passat dels 200 de principis d'anys als prop de 500 actuals.