Mira-sol posa el punt final a la seva Festa Major

Societat

Publicat el 15/jul/07 per Oriol Sumsi

La Festa Major de Mira-sol s'ha acabat aquest diumenge amb un seguit d'activitats que han omplert tota la tarda. Una actuació dels Castellers, l'entrega de premis dels campionats de la Gent Gran, un espectacle de dansa del grup Nats Nus i una cantada d'havaneres han posat punt i final a una setmana sencera de festa. L'organització ha assegurat que ha estat un dels anys amb més participació.

L'última jornada de la Festa Major de Mira-sol ha començat amb l'actuació dels Castellers de Sant Cugat, que han estat acompanyats per les colles d'Esplugues i de Sabadell. A continuació hi ha hagut el lliurament de premis dels diversos campionats organitzats pel Casal de la Gent Gran, amb categories com la petanca, els escacs o el dòmino.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha entregat els trofeus als guanyadors i ha valorat el fet que a Sant Cugat hi hagi tantes festes majors.

Lluís Recoder

Jo sempre dic que Sant Cugat és una ciutat amb un poble dins, però potser la definició més exacta és que és una ciutat amb un poble dins però que aquest poble, alhora, té varis pobles dins seu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'organització ha valorat molt positivament com ha anat la festa, que ha estat molt participativa. Escoltem la responsable de l'organització, Geòrgia Navarro.

Geòrgia Navarro

Ha anat molt bé, estem molt contents. Ha vingut molta gent, totes les activitats han funcionat molt bé. Seguim mantenint activitats tradicionals que funcionen i en consolidem d'altres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La festa s'ha acabat amb l'espectacle de dansa 'Slot', a càrrec de la companyia Nats Nus, i una cantada d'havaneres.