Les terrasses podran tancar més tard tant entre setmana com el cap de setmana

Societat

Publicat el 21/jul/07 per Oriol Sumsi

Ja hi ha acord sobre els horaris de tancament de les terrasses dels bars i restaurants de Sant Cugat. D'aquesta manera, aquests espais podran tancar a dos quarts de dotze entre setmana i a les dotze de la nit els caps de setmana i vigílies de festiu. Tot i l'acord, els hostalers continuen pensant que els horaris s'haurien d'allargar més per equiparar-se a les ciutats veïnes.

L'Ajuntament ja ha comunicat al Gremi d'Hostaleria el nou horari i ara només manca la comunicació oficial del consistori. Els hostalers han aconseguit allargar els horaris, però es mostren partidaris de continuar negociant amb els responsables polítics per ampliar-los encara més.

Escoltem el president del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Josep Baeta.

Josep Baeta

Ens han comunicat un nou horari, que encara ens l'han de dir oficialment, però s'acosta més a les nostres necessitats que el que teniem fins ara.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els propietaris dels establiments celebren l'ampliació d'horaris, tot i que alguns creuen que els del cap de setmana són insuficients.

Propietaris

Que s'hagi ampliat em sembla correcte, però l'horari de cap de setmana no em sembla bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els usuaris de les terrasses, de la seva banda, mostren opinions diverses. Mentre que alguns ja troben bé els horaris actuals, altres creuen que són insuficients.

Usuaris de terrasses

Jo crec que està bé que tanquem abans que Cerdanyola. / Jo crec que haurien d'allargar una mica l'horari, sobretot a l'estiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El sector de l'hostaleria té a la nostra ciutat més de 300 negocis i genera més de 2.000 llocs de treball.