Creu Roja fa una crida per l'ajuda als damnificats del Perú

Societat

Publicat el 21/ago/07 per Cristina Martinez

Creu Roja es movilitza per ajudar les víctimes del terretrèmol al Perú. Des de la delegació de Sant Cugat-Rubí fan una crida als santugatencs a participar amb petites aportacions econòmiques que permetran adquirir el material necessàri a la zona afectada

Les aportacions es poden fer envian un missatge de mòbil amb el text CR al 5280 els clients de Vodafone i CRUZ 63 al 400 els clients de Movistar. Aquesta col·laboració també es pot fer a través de la pàgina web www.cruzroja.es on s'hi detalla tota la informació , amb ingés bancari a diverses entitats o si es prefereix amb targeta trucant al telèfon 902 22 22 92.

Des de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, el seu vicepresident, Enric Martínez ha destacat la importància d'aquestes ajudes i ha explicat perquè finalment han decidit optar per les aportacions econòmiques.

Enric Martínez

Enviar diners té un gran aventatge; ho pots enviar al moment, ho pots destinar al que calgui en cada moment i allà amb 30 euros pots fer el doble que aquí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que la costa peruana es va veure afectada el passat dimecres per un terratrèmol de 7'9 graus a l'escala de Richter.