Intermón Oxfam obrirà una botiga de comerç just al novembre

Societat

Publicat el 3/set/07 per Mar Castro

Intermón Oxfam obrirà una botiga a Sant Cugat a partir del novembre. L'ONG està buscant una ubicació al centre de la ciutat per vendre productes de comerç just d'artesania, alimentació i teixit. La iniciativa s'engegarà amb l'ajuda d'una vintena de voluntaris.

Conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de comprar productes del comerç just i reduir les diferències entre els països rics i pobres pel que fa a les relacions comercials són els principals objectius d'Intermón Oxfam. Per assolir aquestes fites, l'ONG, amb seu a la nostra ciutat, obrirà properament una botiga a Sant Cugat.

La portaveu del comitè local, Maria Dolors Fontanella, ha explicat al magazín '25 graus' que Sant Cugat és una ciutat molt conscienciada en aquestes qüestions i és per això que volen fer un pas més.

Maria Dolors Fontanella

Sant Cugat és una ciutat que col·labora molt amb el comerç just i pensem que la gent està molt sensibilitzada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'ONG està buscant ara un local per ubicar la botiga i cercant voluntariat. Intermón necessita una vintena de col·laboradors per tirar endavant aquest nou establiment.

Fontanella ha explicat que necessiten persones amb molta motivació per la solidaritat i la lluita contra la pobresa.

Maria Dolors Fontanella

Necessitem gent amb interès per aprendre d'on venen els productes i que tingui moltes ganes de col·laborar amb nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Atenció als clients, participar a les reunions de l'equip de botigues, assumir coneixements específics del comerç just i sensibilitzar i transmetre els criteris bàsics i valors del comerç just són les principals tasques dels voluntaris.