El subministrament elèctric dels nous barris, pendent de les constructores

Societat

Publicat el 3/set/07 per Miquel Herrada

Fecsa-Endesa ja ha finalitzat els treballs per fer arribar el subministrament elèctric als nous barris de Vullpalleres, Can Mates i la Guinardera. Segons la companyia, ara correspon a les empreses constructores connectar les línies de mitja tensió amb les vivendes, que es començaran a ocupar en les properes setmanes.

La construcció i entrada en funcionament d'una nova subestació de Fecsa-Endesa, aquest agost, permetrà reforçar les infraestructures elèctriques de la nostra ciutat abans de l'arribada dels primers residents a Vullpalleres, Can Mates i a Guinardera.

L'equipament, que ha comportat una inversió de 10 milions d'euros, té una potència de fins a 120.000 quilovats, suficient per abastir els nous barris. Així ho assegura el director de Fecsa-Endesa al Vallès, Àlex Fàbrega.

Àlex Fàbrega

Garantim el subministrament als nous barris de Sant Cugat. La subestació és necessària perquè necessitem molta potència elèctrica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fecsa-Endesa assegura que la companyia ja ha completat els treballs per connectar a través de nou línies de mitja tensió la nova subestació amb els barris. Segons l'elèctrica, ara correspon a les empreses constructores fer arribar les línies fins a l'interior de les vivendes. Àlex Fàbrega.

Àlex Fàbrega

Hem posat en servei la subestació i l'hem connectat amb la xarxa de mitja tensió. Ara els promotors l'han de fer arribar a les vivendes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fecsa-Endesa creu que les empreses constructores connectaran les xarxes amb les vivendes abans de l'arribada dels primers residents dels nous barris.