Centenars de nens i nenes gaudeixen amb la Festa Major de Valldoreix

Societat

Publicat el 15/set/07 per Oriol Sumsi

Els més petits han estat aquest dissabte al matí els protagonistes de la Festa Major de Valldoreix. Pujar en un globus, passejar en un carruatge o remullar-se a la festa de l'escuma han estat algunes de les activitats amb més participació. A mig matí també hi ha hagut l'entrega de premis del concurs de cartells de Festa Major. El primer premi ha estat per Borja Martínez.

La plaça del Casal de Cultura de Valldoreix ha estat l'escenari principal del gruix d'activitats dedicades als infants durant tot el matí d'aquest dissabte. L'espectacle d'animació a càrrec de Lluís Atcher i sobretot la festa de l'escuma han reunit més de 500 persones de totes les edats, sobretot petits.

A dos quarts de dotze s'ha fet l'entrega de premis del concurs de cartells de Festa Major, que ha estat marcada negativament per l'absència del guanyador, Borja Martínez. Sí que han recollit el premi el guanyador de la categoria infantil, Joan Seixes, i l'accèssit, que ha estat per a Arturo Pomar.

A la tarda continuen les activitats per a totes les edats, com el ball de gegants, un concert de gospel i l'obra de teatre 'Jocs perillosos'. Al vespre tindrà lloc la sardinada, el ball amb 'La Salseta del Poble Sec' i a partir de les onze continuarà la Festa Jove, que comptarà amb l'actuació dels grups 'Agüita fresca', 'La Kinky Beat' i 'Tadeu Fernandes'.