La comissaria dels Mossos espera continuar rebent efectius quan s'acabi el desplegament

Societat

Publicat el 28/nov/07 per Anna Bernadó

El nou inspector en cap dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Roger Sales, espera que arribin més dotacions a la ciutat un cop completat el desplegament a finals del 2008. Sales considera que, si la població continua creixent, seran necessaris més policies. Quan s'acabi el desplegament està previst que s'incrementin les dotacions fins a un 20% respecte la xifra acordada inicialment a tot Catalunya amb els mossos que surtin de l'acadèmia.

Quan el desplegament dels Mossos d'Esquadra hagi acabat, encara continuaran arribant a la nostra ciutat agents durant diversos anys, tot i que en menys quantitat. Aquests efectius seran molt necessaris, sobretot si la població continua creixent. Així ho ha explicat el nou inspector en cap de la comissaria de Sant Cugat, Roger Sales, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Roger Sales

Quan s'acabi el desplegament està previst que d'incrementin en un 20% els 18.000 efectius previstos a tot Catalunya.


Sales també ha explicat que el nombre d'efectius actualment és just, però que el servei és 'acceptable'.

Roger Sales

Tenim un número d'efectius ajustat, però el servei és acceptable. El fet d'anar justos ens està obligant a potenciar la presència en els llocs que és més necessari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Roger Sales ha assumit el càrrec com a inspector en cap de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat en substitució de Rafael Puche i després de 16 anys d'experiència en diferents càrrecs a la policia nacional.