L'Ajuntament estudia fer un espai d'estacionament per a camions

Societat

Publicat el 30/nov/07 per Marc Sala

L'equip de govern veu necessari destinar un espai a l'estacionament de vehicles de transport de mercaderies, com reclama la Cambra de Terrassa. L'ŕrea de Mobilitat, juntament amb la de Territori, estan avaluant les diferents opcions per ubicar aquest equipament. Els representants empresarials de Rubí i Sant Cugat se sumen a aquesta demanda.

Un estudi elaborat per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa posa de manifest la manca d'estacionament per a camions tant a Terrassa com Rubí i Sant Cugat. Els polígons de Can Sant Joan i Can Calopa són alguns dels llocs proposats per la Cambra per incrementar l'oferta d'aparcament per a vehicles de mercaderies.

Des de l'equip de govern asseguren que ja fa temps que es treballa per crear aquest aparcament per a vehicles de gran tonatge. Escoltem la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirŕ.

Marta Subirŕ

Ja fa temps que treballem en aquest tema. Dins el pla d'equipaments hem estudiat diverses ubicacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, els representants empresarials de Rubí i Sant Cugat coincideixen a demanar una millor planificació i racionalització dels polígons industrials. Escoltem el president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, i el representant de les empreses de Rubí, Josep Maria Tarragó.

Mariŕ Galí / Josep Maria Tarragó

Sant Cugat té manca de racionalització als polígons. / En planificar un polígon s'ha de pensar en l'aparcament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons l'informe de la Cambra de Terrassa, una seixantena llarga de camions estacionen habitualment als carrers de la ciutat durant els caps de setmana.