El CAR renova habitacions i menjador en la primera fase del pla director del centre

Societat

Publicat el 3/des/07 per Marina Romero

El Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) ha inaugurat les obres de reformes de la residència d'esportistes corresponents a la primera fase del pla director d'aquest centre aprovat fa dos anys. Coincidint amb el vintè aniversari del CAR s'han realitzat millores a una part de les habitacions i al menjador. La primera fase de remodelació d'aquestes obres ha comptat amb una inversió de 12 milions d'euros.

Aquestes obres de millora que afecten algunes habitacions de la residència d'esportistes així com al menjador del centre, formen part de la primera fase del pla director del CAR aprovat ara fa dos anys.

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, explica que els canvis realitzats afavoriran les condicions de treball dels esportistes del centre.

Anna Pruna

Aquestes millores aportaran comoditat, confort i accessibilitat a tots els esportistes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder, ha destacat la importància del projecte dins la nostra ciutat.

Lluís Recoder

El CAR es prepara per esdevenir un centre de referència, i aquest fet és important tant per al centre com per a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ja en una segona fase d'aquest pla, prevista per l'any vinent, s'iniciarà tot un procés de millores que afectaran les instal·lacions esportives i els serveis mèdics del CAR. Quan aquesta segona fase estigui acabada s'hi haurà invertit un total de 36 milons d'euros.

L'acte ha comptat també amb la presència del vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el secretari d'estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky, entre altres personalitats.