S'obre el termini per formalitzar la inscripció als nous cursos de l'Aula de So

Societat

Publicat el 4/des/02 per Eugènia

Ja s'ha obert el període d'inscripció pels nous cursos que l'Aula de So posarà en marxa el gener. Entre les novetats destaca l'Aula d'Informàtica Musical on es podrà aprendre a composar a través de l'ordinador.

L'Aula de So ofereix cursos per a tot tipus d'artistes: cantants, compositors, ballarins i actors. La principal novetat d'enguany serà l'Aula d'Informàtica Musical que s'inaugura oficialment aquest mes de desembre tot i que la seva activitat no començarà fins el gener. Aquest espai oferirà la possibilitat d'aprendre a composar melodies a través de l'ordinador i d'utilitzar programes de caràcter professional. Entre els cursos introductoris també destaca un altre per aprendre a valorar la música. Ho explica Martí Marín, de l'aula de so.

Martí Marín

L'objectiu d'aquestes classes és introduir a la gent a la música de la mà d'un professional


Altres cursos són els de música moderna on, entre les diferents vessants, es treballarà la improvisació per a instruments de corda. Així mateix, també es posarà en marxa l'escola d'arts escèniques, l'aula de cant i l'aula oberta: una altra de les noves seccions que neix amb cursos com 'Comunicació i relacions de grup' i 'Coneix els teus sentiments, millora les teves relacions'. D'aquesta manera, l'aula de so està oberta als gustos de tothom. Martí Marín.

Martí Marín

L'aula de so s'adapta a les necessitats de tothom i ensenya a nens petits i a persones de 40 o 50 anys


Les persones que formalitzin la seva inscripció en un d'aquests cursos abans del 20 de desembre obtindran un descompte del 50%.