L'Adenc obre un espai de debat entorn de Torre Negra i la seva protecció

Societat

Publicat el 25/feb/08 per Anna Bernadó

L'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (Adenc) organitza un cicle de debat sobre l'espai de Torre Negra i la seva protecció. El cicle es dividirà en tres sessions, els dimarts 11 i 25 de març i 1 d'abril, i comptarà amb la participació de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra i de l'alcalde, Lluís Recoder.

La primera sessió prevista tindrà lloc el proper 11 de març i estarà dedicada a 'La protecció de Torre Negra. Evolució història i actualitat'. El Club Muntanyenc (CMSC) serà l'escenari on intervindran l'alcalde, Lluís Recoder, la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra i diversos representants dels diferents grups municipals a través de Fila Zero.

La segona sessió tindrà com a ítem la 'Biodiversitat i connectivitat' de l'espai de Torre Negra i tindrà lloc el 25 de març. El Consorci del Parc de Collserola i diversos investigadors de la mà de Fila Zero intervindran a les xerrades.

Finalment, l'1 d'abril la darrera sessió comptarà amb la participació de Minuària i el Parc Agrari de Sabadell.

El portaveu d'Adenc, Toni Altaió, explica quines qüestions es debatran al cicle.

Toni Altaió

No només repassarem la història, sinó que també el procés administratiu, la biodiversitat, connectivitat,...

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra intervindrà l'11 de març per parlar de la reivindicació social que representa Torre Negra. Escoltem el seu representant, Lluís Llerena.

Lluís Llerena

És una xerrada sobre la història de la protecció de Torre Negra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les sessions previstes tindran lloc els dimarts 11 i 25 de març i 1 d'abril a les set del vespre al CMSC. Després de cada sessió hi haurà un debat obert al públic.