L'Ateneu amplia els cursos a l'horari de matí a partir de l'abril

Societat

Publicat el 12/mar/08 per Marga Almagro

L'Ateneu afronta el tercer trimestre amb diverses novetats a la seva programació. L'entitat santcugatenca manté gran part dels seus cursos, entre ells els de dansa, i amplia l'oferta a l'horari de matí.

L'Ateneu acollirà, entre el 7 d'abril i el 13 de juny, una cinquantena d'activitats entre les quals destaca la varietat de cursos de cuina que van des de l'elaboració de postres, passant per la cuina per a principiants i fins la de plats refrescants per a l'estiu.

Entre els cursos amb titulació oficial, Joana Chordà, coordinadora d'activitats, destaca la novetat del de manipulació d'aliments

Joana Chordà

El curs s'afegeix a les titulacions de monitors i directors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els cursos d'idiomes, d'art o de benestar personal també estaran presents el proper trimestre. Entre aquests darrers, destaquen les sessions de 'feng shui' i de reflexologia podal que se sumaran a les ja consolidades de ioga, pilates i flors de bach. En l'àmbit de la informàtica, l'Ateneu tornarà a disposar de cursos d'Internet i photoshop, entre d'altres.

A més, l'entitat s'ha proposat unir els sistemes operatius Linux i Windows, ho explica Joana Chordà.

Joana Chordà

Farem un curs d'informàtica bàsica combinant els dos programaris.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El programa complert de cursos del tercer trimestre es pot consultar a la pàgina web de l'entitat, www.ateneu.cat, que presenta una nova imatge des de fa dos mesos. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 10 de març a la secretaria de l'Ateneu santcugatenc.