Atena Dones Sant Cugat reivindica l'avortament lliure

Societat

Publicat el 7/mar/08 per Anna Bernado

Atena Dones Sant Cugat veu amb bons ulls el fet de que la jornada del Dia Internacional de la Dona s'hagi centrat en l'avortament i defensa del canvi de l'actual llei d'interrupció de l'embaràs. El colectiu de dones feministes de la ciutat se suma a les reivindicacions previstes per la jornada d'avui.

Des d'Atena se celebra que el Dia Internacional de la Dona se centri en l'avortament perquè consideren que cal canviar la llei actual, que només contempla tres supòsits per aprovar legalment la interrupció d'un embaràs.

Àngels Antiga, presidenta d'Atena Dones de Sant Cugat, defensa que l'actual llei 'deixa a la dona com una delinqüent' i alhora també reivindica l'avortament lliure.

Àngels Antiga

Volem un avortament pur i gratuït, que es legalitzi i desaparegui del codi penal

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons la presidenta del grup feminista local, la realitat de les dones de Sant Cugat no és diferent de la de qualsevol altre municipi. Antiga reconeix que encara queda molt camí per recórrer, però considera que s'ha avançat.

Àngels Antiga

Lla llei de dependència o la de la violència contra les dones són passes però falten més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Atena Dones defensa el dret al propi cos i viure en llibertat. Segons Àngels Antiga 'cap dona utilitza l'avortament com un anticonceptiu'.