Un jove salta a la via de FGC i provoca mitja hora d'aturada del servei

Societat

Publicat el 28/mar/08 per Marc Texidó

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha hagut d' interrompre aquest divendres el matí el servei de totes les linies durant mitja hora. Un individu, que no havia pagat el bitllet, ha saltat a la via quan li han demanat que s'identifiqués. Per això, FGC ha hagut d'aturar tots els combois. L'aturada ha afectat els trens de la linia del Vallès.

A tres quarts de dotze del migdia, les autoritats dels FGC han fet un control rutinari de bitllets a la parada de la plaça de Catalunya. Un usuari no ha validat el viatge. Les autoritats s'han disposat a prendre les dades quan el noi ha marxat correns.

L'individu ha saltat a la via entrant al túnel que uneix Plaça Catalunya amb la parada de Provença. Els servei de FGC ha hagut d'aturar aleshores tots els trens. Una dotació dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a la parada de Plaça Catalunya. Finalment la policia nacional ha agafat el noi. Ara es troba en disposició policial.

L'aturada del servei, que ha afectat a totes les línies de FGC, també s'ha notat a Sant Cugat amb l'aturada dels combois de les línies, S1 i S2 en direcció a Terrassa i Sabadell respectivament. A dos quarts d'una el servei s'ha restablert.