Una taula informativa explica als santcugatencs la fibromiàlgia i la fatiga crònica

Societat

Publicat el 17/mai/08 per Anna Gonzalez

Apropar als ciutadans el coneixement de la Fibromiàlgia i la síndrome de la Fatiga Crònica. Aquest ha estat l'objectiu de la taula informativa que aquest dissabte ha col·locat l'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) a la plaça Quatre Cantons, coincidint amb el del Dia Internacional d'aquestes malaties, que se celebra el 12 de maig.

La coordinadora de l'Associació Catalana d'Afectats de Fribromiàlgia (ACAF), Analís Méndez, dóna alguns consells per a aquells que es troben per primer cop amb la malaltia

Analís Méndez

El primer pas és associar-se perquè l'ajuda a conviure amb la malaltia. Això no és una pena de mort, però és cadena perpètua.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat col·labora amb la Taula de Malaties Neurològiques i Degeneratives de l'Ajuntament. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny explica les polítiques del consistori en aquesta matèria.

Carmela Fortuny

Donar suport a totes aquestes iniciatives. Aquestes accions d'informació i sensibilització són la millor manera perquè la fibromiàlgia aflori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia a Sant Cugat està ubicada al CAP de la Floresta i el seu horari d'atenció és els dijous de 10 a una.