Bona acollida de la cinquena Festa del comerç just i la banca ètica a Sant Cugat

Societat

Publicat el 24/mai/08 per Nuria Alcala

Les associacions de comerç just de la ciutat s'han aplegat aquest dissabte a la tarda a la plaça d'Octavià per celebrar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Sant Cugat s'ha afegit als més de 84 municipis que han celebrat la festa.

Intermón Oxfam i Fets han organitzat un any més la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. La cooperativa 'L'horta a casa', l'associació 'Intermón Oxfam' i la botiga 'Oasis' han ofert a la plaça d'Octavià els seus productes de comerç just. La festa ha acollit també un parada d'informació sobre la Banca Ètica i un espectacle d'animació infantil.

Les associacions participants de la festa han valorat molt positivament la solidaritat dels santcugatencs.

Participants

La gent pregunta molt i tenim una bona rebuda. / Els santcugatencs són força solidaris. La festa del comerç just sol tenir molt bona acollida.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, la coordinadora d'Intermón Oxfam a Sant Cugat, Anna Lloret, ha valorat així la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

Anna Lloret

Estem molt contents de la resposta dels santcugatencs, que sempre ens fan costat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu principal és la cooperació entre els països del nord i del sud per tal de garantir fets com el respecte als drets laborals i el medi ambient, així com la disminució de l'explotació infantil.