Les Noves Generacions del PP denuncien que els han exclòs de les Barraques per qüestions ideològiques

Joan Rafael Paulo, president de les Noves Generacions del PP a Sant Cugat

Societat

Publicat el 9/jun/08 per Oriol Sumsi

Les Noves Generacions (NNGG) del Partit Popular de Sant Cugat denuncien que l'Assemblea de Barraques està polititzada. Segons els populars, que havien sol·licitat obrir una barraca, l'organització els ha exclòs per raons ideològiques. El seu president, Joan Rafael Paulo, afirma que a les Barraques només hi ha representats els sectors d'esquerres i catalanistes de la joventut santcugatenca.

El president de les NNGG del PP a Sant Cugat, Joan Rafael Paulo, afirma que l'organització ha impedit que tant ells com la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) puguin participar a les Barraques.

Joan Rafael Paulo

La comissió de Barraques, que sempre està formada per les mateixes persones, ha exclòs les Joventuts del PP i també ha fet fora les Joventuts de CiU.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Paulo també ha dit que la majoria dels grups musicals que actuaran a Barraques són afins als sectors d'esquerres i catalanistes, i que per tant no són representatius del conjunt de la joventut de Sant Cugat que, segons ell, vota majoritàriament partits de dretes.