A falta de quatre dies pel seu tancament, l'Envelat supera la xifra de visitants de l'any passat

L'Envelat restarà obert fins diumenge, quan arribaran els Reis d'Orient

Societat

Publicat el 2/gen/03 per Eugènia

L'Envelat encara aquests dies la seva recta final. Tot i que resten quatre jornades més, ja s'ha superat la xifra de 15.000 persones que es va assolir l'any passat.

Quan encara queden uns quants dies més per gaudir de les activitats de l'Envelat, els organitzadors han fet una primera valoració molt positiva de l'edició d'enguany. Els primers recomptes indiquen que l'assistència de públic ha superat les 15.000 persones de l'any passat. Es calcula que la major part de les tardes els espectacles teatrals han superat les 500 persones i que una mitjana de 1.000 persones diàries s'han arribat a les Nits de l'Envelat. Jordi González, responsable tècnic de l'Envelat, s'ha mostrat molt satisfet del resultat obtingut.

Jordi González

L'Envelat està funcionant molt bé i estem molt satisfets


Entre les activitats d'aquests últims dies destaquen els tallers de petits globus aerostàtics i el de fanalets de reis, així com el muntatge de circ 'Nens i nenes comença l'espectacle!'. Dissabte serà un dia ben especial ja que arribaran els ambaixadors reials per recollir les cartes que els nens santcugatencs han adreçat a Ses Majestats els Reis d'Orient. Jordi González explica quines activitats han tingut més èxit.

Jordi González

És difícil dir quina activitat ha tingut més èxit


L'envelat acabarà diumenge amb una xocolatada de comiat a partir de les 11 del matí i l'arribada dels Reis d'Orient amb helicòpter a les 5 a la plaça del Centre Cultural.