Els veïns de Torreblanca diuen que ubicar Barraques a la Pollancreda suposa trencar un acord

Societat

Publicat el 15/jun/08 per Anna Gonzalez

L'Associació de Veïns de Torreblanca critica la decisió de l'Ajuntament d'ubicar per segon any consecutiu les Barraques al parc de la Pollancreda. Segons els veïns, l'alcalde ha incomplert un acord al qual va assegurar als veïns que les Barraques s'ubicarien de forma definitiva als barris de nova construcció.

L'Ajuntament ha decidit ubicar per segon any consecutiu la zona de barraques al parc de la Pollancreda. Tot i que aquesta activitat és rotativa, es repetirà espai pel retard en les obres d'ampliació de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

Pel president de l'Associació de Veïns de Torreblanca, Francesc Petro Riboldi, aquesta no és la solució.

Francesc Petro Riboldi

Nosaltres no tenim res a veure amb que les barraques no es puguin fer a l'Arborètum. L'Ajuntament ha de buscar un altre emplaçament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Petro, la decisió de l'Ajuntament no només suposa una molèstia pels veïns sinó l'incompliment per part de l'alcalde d'un acord.

Francesc Petro Riboldi

És molta l'agressió al parc. Els horaris, les drogues, la beguda i el soroll són desmesurats. L'alcalde ens va explicar que habilitaria un espai als nous barris.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i el compromís del consistori de canviar l'espai de Barraques el proper any, els veïns posen en dubte aquesta promesa. Segons el president de l'associació, les decisions de l'Ajuntament comportaran un 'èxode' de veïns per la Festa Major.