Els organitzadors de la cavalcada de Sant Cugat asseguren que enguany serà espectacular

Societat

Publicat el 3/gen/03 per Sílvia

La Cavalcada dels Reis d'Orient de Sant Cugat promet ser una de les més espectaculars dels últims anys. L'arribada en helicòpter dels Reis, la dotzena de carrosses i les tres tones de caramels seran els ingredients d'aquesta comitiva, que tindrà una durada de cinc hores.

Per escalfar motors, la plaça del Centre Cultural acollirà un espectacle d'animació a partir de les 5 de la tarda. Està previst que Ses Majestats facin acte de presència quan passin cinc minuts de 2/4 de 6, moment en que l'alcalde donarà la benvinguda a Gaspar, Baltasar i Melcior. Aquest últim serà l'encarregat de llegir el tradicional missatge a tota la ciutadania.

A cinc minuts de les 6, s'obsequiarà als Reis amb un espectacle de llum i color, que donarà pas a l'inici de la cavalcada a l'avinguda Pla del Vinyet, passant per l'avinguda Rius i Taulet, la plaça Lluís Millet, i la plaça del doctor Galtès, fins arribar a la plaça d'Octavià. Al punt d'un quart de 8, els Reis aparcaran les carrosses al carrer Major per anar a la llotjeta del Monestir, on seran rebuts pel mossèn Blai Blanquer.

La cavalcada de Reis està organitzada pels Amics dels Veterans i la Regalèssia. Un dels seus membres, Josep Pros, ha desvetllat que la cavalcada de 2003 serà molt especial:

Josep Pros

Aquesta cavalcada serà una de les millors dels últims anys i serà molt espectacular


La segona part de la cavalcada pujarà pel carrer Plana Hospital, el passeig de Torreblanca, el carrer Francesc Macià, fins al carrer Sant Antoni. Just al costat, a la plaça Barcelona, tindrà lloc a un quart de 9, l'arribada dels Reis a l'Ajuntament, on faran una salutació des del balcó. A la casa consistorial conversaran amb els regidors. És el cas de la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, que ha garantit que la aquesta cavalcada no es podrà oblidar:

Àngels Ponsa

Els organitzadors fa molt de temps que treballen i les noves carroses estaran a l'alçada del que els Reis d'Orient es mereixen


Quan passin 5 minuts de 2/4 de 9, els reis seuran als trons de la plaça de l'Ajuntament per recollir totes les cartes dels nens. A continuació, es farà l'entrega dels premis del concurs de carrosses i una copa de cava amb els Reis, els organitzadors i participants.