Més de 20.000 persones han passat enguany per l'Envelat de Nadal

Els nens han estat els grans protagonistes del Nadal a l'Envelat

Societat

Publicat el 7/gen/03 per Sara

Més de 20.000 persones s'han acostat durant aquestes festes nadalenques a les activitats del Nadal a l'Envelat per gaudir d'un munt de propostes adreçades a tota la família. Els protagonistes, però, han estat els més menuts que han pogut jugar i aprendre amb l'ajut de monitors i pares.

Amb una programació per tots els gustos, l'Envelat ha centrat les seves activitats diürnes en diferents propostes pels nens com els jocs de màgia, un rocòdrom o un taller de circ. I la nit també ha comptat amb altres activitats adreçades als més grans com el concert d'Albert Pla i Diego Cortés. Tot una barreja de propostes que el públic santcugatenc ha acollit amb gran entusiasme.

Un dels responsables de l'organització de l'Envelat, Marc Costa, ha expressat així la seva satisfacció:

Marc Costa

Estem molt contents perquè hem notat un increment d'assistència de públic


Una de les activitats que ha atret més públic és l'espectacle d'humor i màgia del Mag Lari, que de cara a l'any que ve es podria fer dues vegades, davant el gran èxit que ha aconseguit. La tretzena edició de l'envelat del Pla del Vinyet ha tancat les portes amb una xocolatada de comiat i un espectacle sorpresa, amb contes i jocs de Cesc Serra.