El cercavila, plat fort del primer dia de Festa Major de les Planes

Societat

Publicat el 11/set/08 per Anna Bernadó

El tradicional cercavila ha donat el tret de sortida a la Festa Major de les Planes aquest dimecres al vespre. Unes 200 persones s'han reunit a la plaça de la Creu d'en Blau per gaudir de l'inici de festa i d'una actuació musical de la mà de l'orquestra Celeste. Enguany la festa no ha comptat amb el pregó ja que les activitats les ha organitzat l'Ajuntament i no la Comissió de Festes del districte.

La tradicional missa de la Mare de Déu ha recordat als veïns de les Planes que durant quatre dies el districte es vesteix de Festa Major. Els Caparrots de Sant Cugat i els gegants de les Planes i de Sant Cugat han engrescat el veinat amb un cercavila, que ha acabat a la Creu d'en Blau.

Aquest any, però, el districte no ha tingut pregó per les discrepàncies entre l'Ajuntament i la Comissió de Festes. Tot i això, l'alcalde, Lluís Recoder, que ha ofert el tradicional parlament, s'ha mostrat molt satisfet amb la festa.

Lluís Recoder

Les Planes és molt barri hi ha molt de sentiment de poble. Crea un sentiment d'unió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Recoder ha explicat que espera que l'any que ve torni a haver-hi una comissió de festes i que torni a haver-hi pregó.

Una actuació musical de l'orquestra Celeste i un brau mecànic a la plaça de la Creu d'en Blau han posat punt final al primer dia de festa, que s'allaragrà fins diumenge.