Dos ferits en una explosió de butà a un habitatge de la Floresta

Societat

Publicat el 19/set/08 per Anna Gonzalez

Una explosió de butà en un habitatge unifamiliar del carrer Font del Fumet de la Floresta aquest divendres ha causat dos ferits, que han hagut de ser traslladats a l'hospital Vall d'Hebron per cremades. Un dels ferits, de 30 anys, ha estat ingressat amb cremades de segon grau al 30% del seu cos. Segons han informat a Cugat.cat els Bombers, els veïns han sentit una explosió i l'immoble ha començat a cremar. Als treballs d'extinció han treballat cinc dotacions de Bombers, una dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

L'explosió s'ha produït entorn les 18:05 de la tarda, quan dos nois d'uns 30 anys manipulaven una bombona de butà. Com a conseqüència, l'immoble, ubicat al carrer Font del Fument de la Floresta, ha començat a cremar.

Les dues persones que es trobaven a l'interior de l'habitatge han resultat ferides i traslladades a l'hospital Vall d'Hebron. Una de les víctimes té cremades de segon grau al 30% del seu cos.

A l'incendi han participat cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, una dotació de Mossos d'Esquadra i la Policia Local. Tot i així, o ha estat necessari desallotjar els habitatges dels voltants.