Els casals celebren el Dia de la Gent Gran amb la intenció de donar-se a conèixer a la ciutadania

Societat

Publicat el 4/oct/08 per Cristina Solias

Assistents, organitzadors i membres de les entitats posen bona nota a la festa dedicada a Mercè Rodoreda del Dia Internacional de la Gent Gran. Durant tota la jornada, 12 entitats relacionades amb la gent gran han informat dels seus serveis per a aquest col·lectiu. El bon temps ha fet que més d'un miler de santcugatencs assisteixin a la festa i gaudeixin de les actuacions teatrals, els concerts i les lectures.

El Dia Internacional de la Gent Gran ha servit no només per recodar la importància d'aquest sector de la població, sinó també per acostar a la gent la feina que realitzen les entitats i associacions de la ciutat vinculades amb la tercera edat. Els diferents casals i entitats han coincidit en destacar la importància del voluntariat i la necessitat d'incrementar els serveis.

És per això que l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat com està el projecte de construir una segona residència per a la gent gran.

Lluís Recoder

No tenim el compromís de la Generalitat. Però insistim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i això, la jornada ha destacat pel seu caire festiu dedicat a l'escriptora Mercè Rodoreda. La cap d'àmbit de Polítiques Socials, Cristina Recasens, fa balanç de la jornada.

Cristina Recasens

Molt bé, molt contents. Tenim més gent del que pensàvem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La celebració ha comptat amb la lectura d'un manifest on els organitzadors han reivindicat l'atenció cap a la gent gran, més serveis per facilitar la seva relació i la importància de transmetre els seus coneixements.