Valldoreix viu avui l'Aplec de la Salut

Imatge d'una anterior edició de l'Aplec de la Salut

Societat

Publicat el 12/oct/08 per Marc Guillot

Valldoreix celebra aquest diumenge l'Aplec de la Salut. La festa, organitzada per l'Entitat Municipal Descentralitzada, inclou, un any més, activitats tan tradicionals com la ballada de sardanes, una missa i el concurs de paelles. En total, s'espera que hi assisteixin unes 230 persones, que pujaran en cotxe i caminant a l'ermita de la Salut per gaudir de la festa.

L'Aplec de la Salut reunirà prop de 230 persones en un dia de festa i activitats per a tota la família. La vocal de Cultura i Joventut, Susanna Herrada, ho explica a Cugat.cat


Susanna Herrada

La veritat és que és una festa molt consagrada i aquest any tenim ja apuntades 230 persones apuntades pel concurs de paella, que és una dada important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Un concurs de bitlles a les deu del matí dóna el tret de sortida a la festa de l'Aplec de la Salut. Al llarg de tot el matí pares, mares i fills podran gaudir dels jocs familiars.

Els amants de la música poden gaudir, a les onze del matí, d'un recital de la Coral l'Harmonia de Valldoreix. A les dotze se celebra la missa i a la una, el valldoreixenc Juanjo Cortés, oferirà una visita comentada a l'Ermita.

El concurs de paelles, a les tres de la tarda, posarà el punt i final a la festa de l'Aplec de la Salut.