ICV-EUiA acusa Tintín 2 d'haver fet d'escola bressol sense permís de la Generalitat i en responsabilitza l'Ajuntament

Imatge d'arxiu

Societat

Publicat el 23/oct/08 per Josep Gimeno

ICV-EUiA acusa el centre infantil Tintín 2 d'haver treballat com a escola bressol durant vuit anys, malgrat no tenir el permís de la Generalitat. Els ecosocialistes lamenten que l'equip de govern no hagi controlat les activitats de l'espai, tot i que va atorgar-li una llicència ambiental d'escola bressol en el seu moment.

ICV-EUiA denuncia que Tintín 2 ha publicitat les seves activitats com a escola bressol durant vuit anys i que ara ho fa com a 'guarderia' en el cartell del seu edifici sense el permís de la Generalitat. Els ecosocialistes han afegit que, fins fa poc, Tintín 2 s'anunciava a la web de l'Ajuntament com a escola bressol. Per aquest motiu, els ecosocialistes asseguren que es tracta un cas d''intrusisme professional'.

Ho ha explicat el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix.


Xavier Boix

Titntín 2 és una escola bressol il·legal. I ha tingut la pocavergonya de canviar el nom d'escola bressol pel de 'guarderia'

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Boix ha responsabilitzat l'equip de govern de la situació de Tintín 2, ja que no ha controlat la llicència municipal que va atorgar a aquest negoci.


Xavier Boix

En ser una escola il·legal, la Generalitat no li fa seguiment. L'admninistració que hauria d'haver fet el seguiment, no ho ha fet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En el ple d'aquest dilluns, la regidoria de Medi Ambient va explicar que aquest centre va obtenir una llicència d'escola bressol de l'Ajuntament al 2000 que només avala les condicions físiques del local. Segons l'equip de govern, aquest és un pas previ indispensable perquè aquests centres rebin l'autorització definitiva per treballar com a escola bressol. Tot i això, alguns d'aquests centres no demanen aquest vistiplau al govern i ofereixen els seus serveis com a ludoteques.

Medi Ambient ha afegit que la concessió a aquest centre va arribar sis anys abans que la Generalitat determinés que ludoteques i altres espais infantils no podien fer servir el nom d'escola bressol per explicar les seves activitats.